Vijverfolie                                           

EPDM rubber vijverfolie

Geschikt voor alle soorten tuinvijvers, koivijvers en zwemvijvers. EPDM is wat milieubelasting bij de productie en de recyclebaarheid betreft vergelijkbaar met natuurlijke producten als leem en beton op basis van zand en kalk. Maar omdat EPDM langer mee gaat is dit een betere keus. Wij leveren; Amerikaanse EPDM 1.02 en 1.14 mm, Europese EPDM 0.75, 1.00, 1.20 en 1.50 mm

2-Dimensionele vijvermembranen (2D=vlakzeil op maat)

prefabrikaat voor alle vijvervormen. In de fabriek onder ideale omstandigheden opmaat gemaakt en op rol geleverd. De membramen worden heel eenvoudig uitgevouwen. De vijver is uit een stuk waterdicht bekleed met EPDM-rubber.

3-Dimensionale vijvermembranen (3D=vijverzak op maat)
Ingewikkelde vijvervormen, stakke bakken, vijvers met verschillende niveaus of met eilandjes, bijna alles is mogelijk. Een plooivrije driedimensionale vijverbak van EPDM folie met duurzame geprefabriceerde naadverbindingen voor tientallen jaren vijverplezier.

Vloeibare vijverfolie
Een hoogwaardig vloeibaar menbraam met een 400% elastiesche afdichting. gebaseerd op een enkelvoudig component Polyurethaan. Ideaal voor het waterdichtmaken van tuinvijvers, zwemvijvers, zwembaden etc. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, blauw, azuurgroen en transparant.

B-pex helpt bij de keuze voor het juiste product passend bij de vijver, leverd deze producten op maat en helpt indien nodig bij de aanleg.

Onze vijverfolie is ook te koop in onze webwinkel >>

<HOME>  <CONTACT>  <WEBwinkel>

 

EPDM rubber vijverfolie

 

Impermax vloeibare vijverfolie