Vijverbakken                                                                  

HDPE vijverbakken op maat
Voor kunststof vijverbakken- is het materiaal HDPE (Polyethyleen) zeer geschikt. De vorm en/of afmetingen kunnen zelf door de gebruiker bepaald worden. De constructie is voldoende sterk om de krachten van de water- en grond druk op te vangen. In de wanden en/of bodem kunnen diverse soorten aansluitingen waterdicht ingelast worden.

Er zijn veel mogelijk heden om deze HDPE bakken af te werken. Bijvoorbeeld natuursteen wat een bijzonder uiterlijk geeft. Zelfs grotere maten bakken zijn mogelijk en een veelzijdigheid aan vormen aansluitend op uw persoonlijke wensen.

B-pex maakt ze voor U op maat !!

Voorgevormde vijverbakken
Wij hebben standaard bakken in vele uitvoeringen. De voorgevormde vijvers van polyester en polyethyleen zijn eenvoudig te plaatsen. De vijver bakken hebben twee tot drie beplantingsniveaus. Door deze niveaus kunnen planten in verschillende water dieptes geplant worden, want niet alle vijverplanten willen even diep in het water staan.

Minivijvers en terras vijvers

Naast de bebruikelijke PE-vijvers hebben wij altijd de nieuwste trends op het gebied van mini- en terras vijvers als de Pop-up-pond, wijnvaten en de kleurige Sweet Cake's van Beert van Stokkum


Onze vijverbakken ook in onze WEBwinkel

<HOME>  <CONTACT>  <WEBwinkel>

  vijver HDPE vijverbakHDPE vijverbak