Zelf tuin ontwerpen maken                                 

Wilt u zelf tuin ontwerpen maken. Woningplan is een geweldig programma waarmee u zonder in te loggen de hele inrichting of verbouwing van uw (toekomstige)tuin kunt uitwerken.Wie een nieuwe droom tuin gaat ontwerpen, wil verhuizen of gaat verbouwen doet er goed aan om dit programma te bekijken en te gebruiken. Doordat het programma niet op de computer wordt gedownload of geïnstalleerd is het gebruik absoluut 100% virusvrij en veilig! De gebruiker hoeft ook niet in te loggen of zich aan te melden voor gebruik van het programma;er worden
geen persoonlijke of emailgegevens gevraagd, "Woningplan" is dus 100% spamvrij.

Hier beginnen met ontwerpen >>tuin ontwerpen woningplan

Ontwerp op papier
Is het tuin ontwerp plan gereed, print deze uit en het gehele ontwerp staat op een A4-velmet alle notities en met de exacte maatvoering. Het uitgeprinte tuin ontwerp is een goede basis om een advies met u uit te werken.

Tuin ideeën uitwerken
Elke tuinliefhebber is op zoek naar nieuwe ideeën voor zijn tuin. Op "Woningplan" kan de gebruiker bomen, bloemen, planten en een gazon plaatsen, een vijver aanleggen, de bestrating en een terras met tuinmeubelen en verlichting maken.Een goede plek voor een tuinhuisje en een kinderspeelplaats creëren.Beslissen over een groene haag of een tuinmuur.Laat uw creativiteit de vrije hand. Door eenvoudig te schuiven met alle spullen ontstaat vanzelf de juiste inrichting voor de tuin. Bij bijbart.com kan met het uitgeprinte tuin ontwerp gericht worden gewinkeld!

Uitleg en helpdesk
Onder de knop “woonhulp” vindt de gebruiker handige tips voor het ontwerpen en voorbeelden van iedere ruimte met uitleg in balloons. Verder is er uitgebreide uitleg “hoe te beginnen”, de werking van het control panel, over gebruik van de maatvoering en het maken van bijzondere vormen zoals erkers. Voor vragen of tips is er een gratis helpdesk.

Updates
Omdat het programma draait op internet is het kopen, downloaden en installeren van updates ook niet nodig, dus ook met de updates geen risico van virussen, wormen of spam. Omdat de consument en bedrijfsleven trends, tips en nieuwe producten via de helpdesk kunnen doorgeven blijft het programma "Woningplan" optimaal en gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Zodra het programma op internet wordt geopend, zijn automatisch de laatste aanpassingen actief.

<HOME> <CONTACT> <WEBwinkel>